آخرین اخبارخواص گیاهان داروییدرمان با گیاهان دارویی و طب سنتیدمنوش گیاهیگیاهان

چای بابونه :

نوشیدن چای بابونه در میان بسیاری از ملل و فرهنگ‌ها رایج بوده و طرفدارانی دارد. این دمنوش علاوه بر طعم ملایمش مزایایی دارد که از آن جمله است: خواص آرام بخشی و خواب آوری، کاهش سردردهای میگرنی، کمک به رفع مشکلات معدوی ماتنند سوء هاضمه و گاز معده, ضدنفخ، ضداسپاسم، ضداستفراغ، ضداسهال و آرام‌بخش مصرف می‌شوند. یادتان باشد که در طب سنتی از دم‌کرده و جوشانده بابونه به‌عنوان ضدنفخ، ضددرد، ضداسپاسم، ضدتهوع و استفراغ ، مفید برای دیابتی‌ها.

طرز تهیه آن ساده است که در ادامه بیان شده.

مواد لازم :
نعناع تازه ۳-۴ ساقه
بابونه خشک ۴ قاشق چای خوری
آب جوشیده ۳ پیمانه

طرز تهیه چای نعناع و بابونه :
نعناع و بابونه را در قوری یا ظرف مناسبی ریخته، آب جوشیده را روی آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، اجازه دهید برای ۴ دقیقه بماند. در صورت تمایل برای افزودن طعم چای، این مدت زمان را به پیش از ۴ دقیقه افزایش دهید. سپس آن را صاف کرده و نوش جان کنید.

در صورت عدم دسترسی به نعناع تازه، می توان از قاشق چای خوری نعناع خشک به جای آن استفاده نمود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن