Uncategorized

پوست پياز و خاصيت آن

پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه شدید پوست‌های خشك پیاز را دور نریزید چون این پوست‌ها غنی از تركیبات مفید و سودمند برای سلامت انسان هستند.
به گفته متخصصان؛ پوست قهوه‌ای و خشك و لایه‌های بیرونی پیاز سرشار از فیبر خوراكی و فلاوونوئیدها بوده و لایه‌های خارجی پیاز كه آنها را دور می‌ریزید حاوی تركیبات سولفوری هستند. وانیزا بنیتز از متخصصان دپارتمان شیمی كشاورزی در دانشگاه خودمختار مادرید در اسپانیا با انجام مجموعه‌ای از آزمایشات جدید و با همكاری گروهی از كارشناسان انگلیسی دانشگاه كرانفیلد تمام اجزای پیاز را به دقت بررسی كردند. به گزارش پایگاه اینترنتی آرتریوسیت، این آزمایشات نشان داد پوست قهوه‌ای و خارجی پیاز سرشار از فیبرخوراكی و تركیبات فنولیك شامل كوئرستین و سایر فلاوونوئیدها است كه خواص درمانی و پزشكی دارند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن