Uncategorized

هویج و گوجه فرنگی موثر در کاهش چربی خون

گروهی از پژوهشگران تاثیر مصرف منظم هویج و گوجه فرنگی را در دوره ای كوتاه مدت بر غلظت چربی های خون  تعدادی از موش های صحرایی مورد بررسی قرار دادند .

بر اساس این بررسی ، مصرف روزانه یك میلی لیتر عصاره هویج یا گوجه فرنگی به مدت دو هفته ، غلظت كلسترول زیانبار یا در اصطلاح كلسترول LDLخون را كاهش می دهد .

به گفته پژوهشگران : با توجه به این بررسی مصرف عصاره هویج یا گوجه فرنگی با كاهش میزان كلسترول زیانبار خون در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی موثر است .

هویج، چربی خون را 10 تا 20 درصد كاهش می‌دهد.

هویج می‌تواند كلسترول خون را كاهش دهد. علاوه بر آن نوشیدن یك لیوان آب هویج، سبب كاهش سمیت و كاهش اثر كلسترول بد خون در انسداد شریان‌ها می‌شود.

همچنین، هویج در صورتی كه قبل از غذا میل شود، موجب كاهش اشتها شده و در رژیم‌های لاغری كاربرد دارد.

لازم به ذكر است، مهمترین مصارف درمانی هویج عبارتند از درمان اسهال، ضعف بینایی، كاهنده چربی مضر خون، درمان سوختگی،‌ دفع سنگ كلیه،‌ تقویت رشد بدن و تقویت عمومی بدن در دوران نقاهت بیماری‌ها می‌باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن