Uncategorized

مصرف چای سیاه خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد

متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید دریافته اند نوشیدن چای سیاه می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش دهد.

در این آزمایشات معلوم شد افرادی که چای سیاه مصرف می کنند کمتر به دیابت نوع دوم مبتلا می شوند.

بر اساس یک تحلیل آماری جدید روی اطلاعات حاصل از ۵۰ کشور مختلف، در کشورهایی که مردم آنها بیشتر به نوشیدن چای سیاه عادت دارند، نرخ ابتلا به سندرم متابولیک به مراتب کمتر است.

به نوشته روزنامه دیلی میل، این مطالعه که در مجله «طب انگلیس» منتشر شده هم چنین نشان داده است که مصرف بالای چای سیاه با کاهش خطر ابتلا به چاقی مرتبط است.

پزشکان معتقدند فرآیند تخمیر که طی آن چای سبز به چای سیاه تبدیل می شود نیز می تواند به تولید فلاوونوئیدهای پیچیده مفید برای سلامتی منجر شود.

این متخصصان به تجزیه و تحلیل تاثیر مصرف چای سیاه بر نسبت بروز بیماریهای مختلف از جمله دیابت نوع دوم پرداختند.

دکتر آریل برسینکا از متخصصان مرکز بین المللی Data mining در سوئیس تاکید کرد که در این مطالعه ارتباطی بین نوشیدن چای سیاه با سایر بیماریهای تحت بررسی، مشاهده نشد.

 

آفتاب

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن