آخرین اخبارعرقیات

خواص عرق یونجه :

یونجه و عرق یونجه

فواید یونجه و عرق یونجه بهترین گیاهان دارویی برای درمان بیماری ها
ترکیبات شیمیایی
ترکیبات شیمیایی یونجه بر حسب آن که عمل تجزیه روی این گیاه جوان (قبل از گل دادن) یا در آغاز گل دادن و یا پس از پیدایش گل انجام گیرد تفاوت می نماید. به طوری که در گیاه جوان، مقدار پروتئین ها زیادتر از آغاز گل دادن و برعکس مواد سلولزی و هیدرات های کربن آن کمتر است. آنزیم های بسیاری در یونجه یافت می شود که از آن ها می توان به اینورتاز و پکتیناز اشاره کرد. «یونجه» شامل حدود 20 درصد پروتئین می باشد. علاوه بر این ها حاوی هیدرات های کربن، دیاستازها، نوعی ساپوتین با اثر عطسه آور، ستن ها، دو ماده رنگی، اسید فسفریک و ویتامین های مختلف است. در خاکستر آن مقدار زیادی آهک، پتاس، اسید فسفریک، کمی منیزیم، آهن و به مقدار جزئی «آرسنیک» و «سیلیس» است.

روش تهیه شربت با بهترین گیاهان داوریی “یونجه “
برای تهیه شربت یونجه 300 گرم یونجه خشک را در یک لیتر آب می جوشانند تا نصف شود، سپس آن را با فشار صاف نموده و با 900 گرم قند یا شکر شیرین کرده روزی 200 تا 300 گرم مصرف کند.

یونجه را می توان دم کرده و آن را به صورت چای نوشید. همچنین می توان این گیاه را به صورت کپسول و همچون قرص های مولتی ویتامین روزانه مصرف کرد.

خواص عرق یونجه
یونجه طبیعت معتدل دارد.
معالج رعشه و ناراحتی های عصبی
چاق کننده
نیروبخش
کاهش قند خون
ضد شبکوری
درمان نرمی استخوان
تصفیه خون
نرم کننده سینه
قابض
ازدیاد شیر مادران
قاعده آور
موثر در ترک اعتیاد
دارای ویتامین آ و ب

روش مصرف
سه فنجان در طول روز میل شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن