آخرین اخبارمیوه ها

خواص درمانی سنجد

سنجد جزو معدود گیاهانی است که تمام بخش‌های آن از جمله چوب، برگ، میوه و ریشه، قابل استفاده هستند.

به گزارش ایرنا به نقل از ساینس، سنجد میوه گیاهی به نام Elaeagnus angustifolia است که بیشتر در آسیای غربی و میانه، ایران، افغانستان، قزاقستان و ترکیه کشت می‌شود و به تازگی کشت آن در شمال آمریکا رواج پیدا کرده است.

گیاه سنجد درختچه‌هایی خاردار به طول تقریبی 5.7 متر هستند که در اوایل تابستان میوه می‌دهند. سنجد خواص دارویی فوق‌العاده‌ای دارد که در این گزارش به برخی از این خواص اشاره شده است.

  • در درمان آرتروز و درد مفاصل موثر است

پودر سنجد در درمان آرتروز و درد مفاصل، به ویژه در ناحیه زانو موثر است.

  • موثر در درمان سرماخوردگی

روغن سنجد و میوه آن یک معجون بی‌نظیر در درمان انواع سرماخوردگی محسوب می‌شود و علایم برونشیت را کاهش می‌دهد.

  • سرشار از انواع ویتامین‌ها

سنجد حاوی ویتامین‌های A، C ، E و دیگر ترکیبات زیستی فعال است.

  • در درمان سرطان موثر است

ترکیبات موجود در سنجد رشد سلول‌های سرطانی را معکوس می‌کند.

  • آب گیاه سنجد باعث کاهش تب می‌شود
  • در کاهش درد موثر است
  • خواص ضد التهابی دارد
  • گیاهی با خواص آنتی اکسیداني قوی است
  • در درمان کولیت موثر است
  • به بهبود زخم‌های چرکی کمک می‌کند
  • باعث بهبود عملکرد قلب می‌شود
  • در درمان اسهال موثر است
  • جزو معدود میوه‌هایی است که دارای اسیدهای چرب غیر اشباع است
  • چوب درخت سنجد یک منبع سوخت گرانبها است
  • از برگ درخت سنجد و ریشه آن در صنعت عطر و خوشبوکننده استفاده می‌شود
  • صمغ درخت سنجد کاربرد گسترده‌ای در کارخانه‌های تولید پارچه دارد
  • باعث تثبیت اکسیژن در محیط زیست می‌شود
  • باعث تقویت معده می‌شود
  • در درمان خارش پوست موثر است

خواص پودر سنجد
سنجد میوه ای که به صورت خشک شده از آن استفده میشود و این میوه طبعی خشک و سرد دارد. از سری خواص آن میتوان به قابض بودن آن اشاره کرد. همچنین به دلیل داشتن ویتامین k این میوه ضد خونریزی است . برای دفع سموم و باکتری های معده و روده بسیار مفید و ضروری است. برای کسانی که از سردرد رتج میبرند خوردن سنجد توصیه میشود.
نکته مهم :

پوکی استخوان یا بیماری خاموش چهارمین عامل مرگ و میر در جهان شناخته شده و از هر 4 نفر بالای 25 سال 1 نفر مبتلاست . ولی اخیراً یک درمان ساده ، عالی و بی خطر برای آن پیدا شده .این راه حل نتیجۀ تحقیق محققان طب سنتی و به نقل از بوعلی ،اگر آرد و هسته میوه سنجد با هم آسیاب شود ،مصرف خوراکی آن بیماری آرتروز ،روماتیسم و پوکی استخوان را بطور چشمگیری شفا میدهد.و موثرتر روش درمان است.

طرز تهیه :

تعدادی سنجد تازه را بهمراه پوست و گوشت و هسته آن را بوسیله آسیاب برقی بصورت پودر در بیاورید.یک قاشق غذا خوری از پودر را داخل یک لیوان شیر تازه کم چرب بریزید و یک قاشق غذا خوری عسل آنرا شیرین کنید و به عنوان یک وعده غذایی یا یک میان وعده میل کنید. این ترکیب در درمان پوکی استخوان و درد مفاصل مخصوصا زانو درد معجزه میکند،برای درمان سریعتر هر روز صبح نیم ساعت قبل ناشتا به مدت 15 روز نوش جان کنید،تا معجزه ان را ببینید.
پودر هسته ی سنجد در درمان التهاب های حاد و مزمن کاربرد دارد و آرتروز را درمان می کند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن