آخرین اخبارخواص گیاهان داروییدانه هادرمان با گیاهان دارویی و طب سنتیروغن هاگیاهان

جادوی دانه ی سیاه برای پوست و مو، لاغری و بارداری :

سیاه‌دانه یا شونیز گیاهی یک ساله، گل دار و بومی جنوب غربی آسیا است. تحقیقات نشان داده که روغن سیاه دانه دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده و التهاب را کاهش می دهد، علاوه بر این می تواند به درمان بیماری های رایج مانند فشار خون بالا و آسم کمک کند.

فواید و خواص سیاه دانه برای جوش صورت و آکنه
روغن سیاه دانه ضد التهاب است و به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند، همچنین برای درمان ای جوش هم مفید می باشد.

سیاه دانه برای کک و مک
روغن سیاه دانه می تواند برای درمان لک های پوستی و کک و مک مفید باشد.

روغن سیاه دانه برای شوره سر
مطالعات نشان داده که استفاده روزانه از روغن سیاه دانه به درمان شوره سر کمک می کند.

فواید و خواص روغن سیاه دانه برای ریزش مو
روغن سیاه دانه حاوی پروتئین، چربی، آب و کربوهیدرات بوده و به عنوان یک روش طبیعی برای درمان ریزش مو و طاسی شناخته می شود.

نحوه استفاده از روغن سیاه دانه برای ریزش مو

1-2 قاشق غذاخوری روغن سیاه دانه را بر روی موها و پوست سر ماساژ دهید، این کار را هر روز انجام دهید و نتایج را ببینید.

روغن سیاه دانه برای رشد مو، ابرو و ریش مفید می باشد.

روغن دانه را بر روی موی سر و ابرو و ریش بمالید و ماساژ دهید، بگذارید 45 دقیقه بماند و سپس بشویید این کار را 3 بار در هفته تکرار کنید.

روغن سیاه دانه می تواند به رفع سفیدی مو کمک کند.

مقدار مساوی از روغن زیتون و روغن سیاه دانه را مخلوط کنید و با دستان خود بر روی موها ماساژ دهید. پس از حدود ساعت، شما می توانید موهای خود را با آب گرم بشویید.

فواید و خواص دارویی و درمانی سیاه دانه و روغن سیاه دانه
سیاه دانه برای سردرد، دندان درد، گرفتگی بینی و کرم روده مفید می باشد، امروزه از سیاه دانه برای درمان بیماری های گوارشی از جمله کولیک، اسهال، یبوست و هموروئید و مشکلات تنفسی از جمله آسم، آلرژی، سرفه، برونشیت و آنفلوآنزا استفاده می شود.

فواید و خواص سیاه دانه برای کاهش وزن و لاغری
سیاه دانه به طور باعث کاهش اشتها و در نتیجه کاهش وزن و لاغری افراد می شود.

فواید و خواص سیاه دانه برای معده
سیاه دانه برای از بین بردن هلیکوباکتر پیلوری و درمان زخم معده بسیار مفید است. همچنین سیاه دانه برای درمان حالت تهوع و نفخ معده سودمند می باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای زنان در دوران بارداری و شیردهی
زنان از سیاه دانه برای کنترل درد زایمان و افزایش شیر مادر در دوران شیردهی استفاده می کنند.

معجون سیاه دانه و عسل برای بارداری

ترکیب شیر و سیاه دانه و عسل برای تقویت زنان باردار بسیار مفید می باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای افزایش اسپرم در مردان
روغن سیاه دانه باعث افزایش غلظت و تحرک اسپرم در مردان می شود.

مصرف روزانه 1 قاشق چایخوری روغن سیاه دانه برای دو ماه باعث افزایش کیفیت منی در مردان نابارور بدون عوارض جانبی می شود.

فواید و خواص سیاه دانه برای قاعدگی و پریود شدن
روغن سیاه دانه می تواند در تنظیم چرخه قاعدگی زنان مفید باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای ترک اعتیاد
روغن سیاه دانه برای از بین بردن علائم درد در ترک اعتیاد به مواد مخدر مفید می باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای فشار خون
مطالعات علمی نشان داده که مصرف سیاه دانه می تواند یک درمان مفید برای فشار خون بالا باشد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نشان داده که مصرف 100 تا 200 میلیگرم سیاه دانه دو بار در روز برای یک دوره 8 هفته ای باعث کاهش چشمگیری در میزان فشار خون دیاستولیک شده است.

فواید و خواص سیاه دانه برای دیابت و قند خون در طب سنتی
سیاه دانه در طب سنتی برای درمان دیابت و کاهش قند خون افراد دیابتی توصیه شده است.

درمان اگزما و پسوریازیس
استفاده موضعی و خوراکی روغن سیاه دانه به دلیل خواص ضد التهابی قوی میزان بروز پلاک پسوریازیس را کاهش داده و برای درمان اگزما مفید می باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای کلیه و سنگ کلیه
تحقیقات نشان داده که سیاه دانه برای پیشگیری و درمان سنگ کلیه بسیار مفید است.

فواید و خواص سیاه دانه برای کبد چرب
مطالعات نشان داده که مصرف سیاه دانه برای درمان کبدچرب، سیروز کبد و نارسایی کبد بسیار مفید می باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای بواسیر
سیاه دانه به پیشگیری و درمان هموروئید یا بواسیر کمک می کند، همچنین سیاه دانه برای کاهش درد بواسیر مفید می باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای چربی خون
مصرف سیاه دانه روزی دو بار قبل از غذا به مدت 4 هفته می تواند به درمان کلسترول و همچنین تری گلیسیرید بالای خون کمک کند.

درمان زخم
استفاده از روغن سیاه دانه باعث کاهش التهاب و بهبود زخم به خصوص زخم های ناشی از جراحی می شود.

فواید و خواص سیاه دانه برای سرطان
روغن سیاه دانه برای پیشگیری و درمان انواع سرطان های کبد، مثانه، سرطان دهانه رحم، سرطان استخوان، سرطان پستان و پروستات و سرطان معده مفید می باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای قلب
مصرف سیاه دانه با کاهش چربی و کلسترول بالای خون و کاهش فشار خون بالا برای پیشگیری و درمان بیماری های قلبی مفید می باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای یبوست و اسهال
به علت اینکه اکثر اسهال ها ناشی از عفونت های ویروسی است سیاه دانه می تواند به درمان اسهال کمک کند.

همچنین سیاه دانه در درمان یبوست نیز موثر می باشد.

فواید و خواص روغن سیاه دانه برای کمردرد
روغن سیاه دانه می تواند بعنوان جایگزین برای برخی از رایج ترین داروهای ضد کمردرد استفاده شود.

فواید و خواص سیاه دانه برای درمان کم خونی
سیاه دانه برای درمان آنمی یا کم خونی مفید می باشد.

فواید و خواص سیاه دانه برای سردرد و میگرن
خوردن سیاه دانه و ماساژ سر با روغن سیاه دانه می تواند به درمان سردرد و میگرن کمک کند.

سیاه دانه و پوکی استخوان
روغن سیاه دانه برای درمان پوکی استخوان مفید می باشد.

سیاه دانه و اگزما و پسوریازیس
روغن سیاه دانه برای درمان اگزما و پسوزیازیس مفید می باشد.

سیاه دانه و سقط جنین
ترکیب سیاه دانه و عسل برای درمان سقط جنین مکرر مفید می باشد.

روغن سیاه دانه و وزوز گوش
خوردن ترکیب روغن سیاه دانه و عسل برای درمان درد و وزوز گوش مفید می باشد.

سیاه دانه برای گلودرد
تحقیقات نشان می دهد که استفاده از سیاه دانه به مدت 7 روز برای درمان گلودرد مفید می باشد.

روغن سیاه دانه برای درمان سینوزیت مفید می باشد.

عوارض جانبی و مضرات مصرف سیاه دانه
– مقادیر بالای سیاه دانه برای زنان باردار ممکن است عملکرد رحم را کاهش دهد.

– سیاه دانه ممکن است لخته شدن خون را کاهش داده و خطر خونریزی را افزایش دهد.

– مقادیر بالای سیاه دانه باعث هیپوگلایسمی یا کاهش شدید قند خون در افراد دیابتی می شود.

ارزش غذایی سیاه دانه
کالری : 20

کربوهیدرات : 3 گرم

چربی : 0.9 گرم

پروتئین : 0.9 گرم

فیبر : 2.3 گرم

طرز تهیه روغن سیاه دانه اصل
دانه های سیاه دانه را بشویید و خشک کنید، دستگاه پرس دانه های روغنی را آماده کنید و دانه های تمیز شده را درون آن بریزید. یک ظرف کوچک برای جمع آوری روغن در زیر آن بگذارید، روغن به دست آمده را در محل گرم و خشک نگه دارید.

میزان مصرف روغن سیاه دانه
دوز توصیه شده برای مصرف روغن سیاه دانه روزانه حدود 1 تا 2 قاشق چای خوری می باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن
بستن