آخرین اخبارخواص گیاهان داروییدانه هادرمان با گیاهان دارویی و طب سنتی

تخم‌ روزهای گرم :

تخم‌های شربتی هنگامی‌که در آب خیسانده و مصرف شوند، بیشترین خواص تغذیه‌ای را دارند. آنها در تماس با آب پف می‌کنند، دور هر کدام یک پوشش سفید شفاف تشکیل می‌شود و سایزشان دو برابر می‌شود. شما می‌توانید حدود ۲ قاشق چای‌خوری تخم شربتی را به مدت ۱۵ دقیقه در یک فنجان آب گرم بخیسانید. آب گرم باعث می‌شود که این دانه‌ها کاملا پف کنند و آنتی‌اکسیدان‌ها و آنزیم‌های گوارشی مفید آنها آزاد شود.

درواقع این دانه‌های معطر، طعم خاصی ندارند و برای افزایش ارزش تغذیه‌ای می‌توان آنها را به هر غذایی اضافه کرد. آنها برای تزئین دسرها و نوشیدنی‌ها عالی هستند و می‌توان آنها را در لیموناد مخلوط کرد یا روی بستنی ریخت. آنها به نوشیدنی‌ها و دسرها طعم و مزه‌ی تازگی می‌دهند و جایگزین خوبی برای یک میان‌وعده‌ی کم‌کالری هستند. تخم‌های شربتی را به سوپ و پاستا اضافه کنید و از بافت تردشان لذت ببرید.

خواص تخم شربتی
تخم‌ شربتی به‌طور گسترده در طب چینی و آیورودا به‌کار می‌رود و مزایای سلامتی بسیار زیادی دارد که ممکن است از آنها بی‌خبر باشید.

حرارت بدن را کاهش می‌دهد
تخم‌های شربتی در بعضی از کشورهای آسیایی مانند تایلند به همراه آب، شکر، عسل و گاهی اوقات شیرنارگیل برای درست کردن نوعی نوشیدنی به‌کار می‌روند. این یک نوشیدنی عالی برای روزهای گرم تابستان است. تخم‌های شربتی یکی از بهترین خنک‌کننده‌های بدن هستند. آنها حرارت بدن را کاهش می‌دهند و به همین دلیل است که مردم معمولا آنها را به نوشیدنی‌های طراوت‌بخش، شربت‌ها یا میلک‌شیک‌ها اضافه می‌کنند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن